24 en 25 juni Zuiderfeest 2022

Na twee jaar lang wachten is het weer zo ver! Zuiderfeest 2022 komt er aan! Voor het zevende jaar hebben we een fantastisch feestweekend georganiseerd in Noordwolde-Zuid met een actief, gezellig en muzikaal programma!

Op vrijdagmiddag tussen 12.30 en 14.00 uur wordt de spelletjesmiddag voor alle kinderen van OBS de Velden georganiseerd. Om 14.00 uur is de prijsuitreiking in de feesttent aan de Lombokweg.

Na de prijsuitreiking is er kinderdisco voor alle kinderen (ook die niet op de Velden zitten) en zijn er springkussens op het zeskampterrein.

Vanaf 19.00 uur tot 21.00 gaan we met de liefhebbers lekker barbecueën (opgeven kan via het opgaveformulier of via zuiderfeest.nl) en aansluitend is er een spetterende feestavond onder de bezielende begeleiding van DJ Frits!

Op zaterdagmiddag

Op zaterdagmiddag wordt er om 14.00 uur een roofvogelsshow gehouden, door Settels (settels-roofvogels.nl).

Er wordt natuurlijk ook voor gezorgd dat ook de kinderen zich kunnen vermaken in o.a. de pannakooi en op de springkussens.

We sluiten het weekend af met een mooie feestavond! Dat gaat zeker lukken met DJ Frits en Gaatze Bosma, bekend van diverse hits zoals “één met de bomen” (gaatze.nl)!

Het lijkt ons goed te noemen dat het Zuiderfeest voor het grootste deel mogelijk wordt gemaakt door de sponsoren en de vrijwilligers die hun tijd en materiaal beschikbaar stellen. Daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee! U vindt de sponsoren terug in het programmaboekje dat u nog ontvangt!

Wij hopen je te zien op vrijdag 24 en zaterdag 25 juni aan de Lombokweg in Noordwolde- Zuid!

Tot dan!

De commissie

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *